Trænger haven til en opgradering?

Trænger haven til en opgradering?

december 17, 2020 0 Af admin

Der er ikke noget, som en fornyelse af haven. Mange af os bruger utrolig mange timer i haven i sommerhalvåret, og der er derfor bestemt heller ikke ligegyldigt, hvordan den er indrettet.

Det skal passe til din stil, være hyggeligt og indbyde til gode stunder, og så skal komforten være i orden. Du kan have en nok så moderne havesofa, men hvis den ikke er rar at sidde i, så er du lige vidt. 

Klassiske og moderne udtryk

Mens nogle sværger til det klassiske, hvor alt skal være træ, er der også dem der gerne vil have det lidt mere moderne med lækre loungesæt som dem her.

Kvalitet og pris hænger ikke nødvendigvis altid sammen. Du behøver ikke at skulle give 10.000-15.000 for en et loungesæt i en god kvalitet. Du kan sagtens få et i høj kvalitet og moderne design til langt under halvdelen. Dog skal du heller ikke gå på kompromis. Køber du i lav kvalitet kan du være sikker på, at der ikke går mange sæsoner, inden du skal have et nyt sæt.

Med komforten i højsædet 

Det er vigtigt, at komforten er i orden, når du vælger møbler til haven. Langt de fleste vil gerne have noget man kan flyde ud i, og som man slapper helt af i. Vælg derfor et sæt, hvor stolene er brede og hynderne er tykke, hvis du vil leve den helt gode haveflyder livsstil, når vejret igen bliver til det-

Få det helt rigtige Instagram look

Moderne stil er enkel, lys og varm. I lang tid har de grå møbler domineret, når det kommer til loungesæt til haven. Nu er vi langsomt begyndt at sætte dæmpede farver sammen med det grå, og dette giver liv og varme i hjemmet. De mest ”normale” farver er stadig sort og grå, men du begynder at kunne finde dem i andre farver også, hvis du gerne vil skille dig lidt ud.  

Pleje og vedligeholdelse er vigtigt

Det gode ved langt de fleste have loungesæt er, at der skal meget minimal vedligeholdelse til, også selvom de står uden for året rundt. Det er dog vigtigt at de bliver renset og skyllet godt en gang imellem. Kommer der fugleklatter på, hvilket sjældent helt kan undgås, så få dem fjernet hurtigst muligt, de kan nemlig misfarve dine møbler.