TRÆMALING MØBLER

februar 10, 2023 0 Af admin

Vil du male dine gamle træmøbler i en ny og trendy farve? Her på siden har vi samlet tidens udvalgte trendfarver til dine træmøbler. Vi forhandler træmaling til møbler fra norske Gjøco som sikrer dig et smukt og helmat resultat, hver gang du maler.

Mal IKEA møbler

Når du skal male dine IKEA møbler i fyrretræ er det vigtigste at du anvender den korrekte grunder. Når du skal male ubehandlet fyrretræ er det essentielt at du anvender en god spærregrunder før du begynder at male med træmaling. Spærregrunderen forhindrer knastgennemslag og harpiksudtræk, så du opnår et ensartet look når du efterfølgende maler dine fyrretræsmøbler med træmaling. Udover at modvirke knastgennemslag, mætter denne også træet så det ikke suger ligeså store mængder af den (dyrere) træmaling til sig, og du mindsker spild.

Maling af lakerede møbler

Skal du male et møbel som allerede er lakeret, skal du starte med at slibe overfladen let, så du kradser den en smule op. Er der steder hvor malingen skaller af, skal dette løsnes og fjernes helt. Dækker den gamle maling stadig møblet, er det ikke nødvendigt at grunde. Når du har tørret slibestøv væk og stolen er helt ren, kan du male den med træmaling i den farve og glans du foretrækker.

Maling til Træmøbler

Forny dine gamle møbler med maling til træmøbler. Træmaling er en speciel type emaljemaling som er specielt udviklet til at binde på træ og metal. Træmaling efterlader sig en meget hård og slidstærk overflade – du kan sammenligne det endelige resultat med en sprøjtemalet overflade, hvilket gør træmaling særligt velegnet til overflader med høj belastning, som eksempelvis møbler.

Træmaling til Møbler

Er du ude efter en robust og slidstærk træmaling som kan tones i mere end 1000 forskellige farver? så er Gjøcos Fashion 40 og 05 det helt rigtige produkt for dig! Med fashion 40 opnår du en glansfuld og slidstærk overflade, som er yderst vaskbar. Anvender du fashion 05 får du ligeledes en slidstærk overflade, men denne er mat og falder i med tidens helt store trends! Er du ude efter noget helt andet og specielt? så er vores Mystic glimmermaling noget for dig! Malingen indeholder tusindvis af fine små sølvpartikler, og kan forvandle selv de kedeligste og gamle møbler, til de smukkeste kunstværker!

SÅDAN MALER DU DINE TRÆMØBLER

  1. Når du har beslutte dig for glans og farve på din maling, skal du i gang med forarbejdet. Vask overfladen grundigt med grundrens og slib urenheder væk. Sørg for at overfladen er helt jævn og ren, før du begynder at male. 
  2. Er møblet ubehandlet, skal du anvende en grundmaling inden. Vores kontaktprimer fra Primacol sikrer, at malingen kan hæfte på selv de mest besværlige overflader.
  3. Mal møblet 2 gange, og slib imellem lagene så du er sikret en flot og jævn finish