Spar mange penge hvert år – skift til pillefyr

Spar mange penge hvert år – skift til pillefyr

januar 25, 2021 0 Af admin

Er dit gamle oliefyr begyndt at have nogle år på bagen? Så er løsningen måske tættere, end du lige aner. Løsningen er selvfølgelig; et pillefyr. Det kan godt være, det måske kan virke lidt besværligt at få skiftet ud, men resultatet i den anden ende, er hele besværet værd. 

Der er nemlig mange gode grunde til, hvorfor det sagtens kan betale sig at skifte dit gamle oliefyr ud med et splinternyt pillefyr. Nedenfor får du 3 af de bedste grunde til netop dette.

3 gode grunde til at skifte til pillefyr  

Først og fremmest er det faktisk bare billigere at smide det gamle skrog af et oliefyr ud og installere et splinternyt pillefyr. Prisen på træpiller er nemlig meget, meget lav, og du sparer med sikkerhed 50% på din varmeregning hvert år. Når man sparer 50% på sin varmeregning hvert år, giver det også sig selv, at pillefyret hurtigt er tjent hjem igen. 

Desuden er pillefyret også en mere økonomisk stabil løsning, da man ikke skal tage højde for de svingende priser på olie. Det tager ikke mere end nogle få år faktisk. Hvad er mere motiverende end penge direkte ned i DIN lomme?

For det andet er det også noget mere klimavenligt at skifte til træpillernes opvarmning. Olie er, som du nok ved, en dyr omgang at varme huset op med, og så er bestemt ikke nogen klimavenlig måde at gøre det på. Det vil altså sige, at du får en tungere pung, og du er med til at gøre verden et grønnere sted. 

Til sidst, men ikke mindst, har det været debat, om det er mere besværligt at have et pillefyr end et oliefyr. Selvfølgelig er oliefyret nemt at have med at gøre, når det kun skal fyldes op med olie, når det er ved at være opbrugt. Men et pillefyr er faktisk rigtig simpelt at bruge også. Det skal kun fyldes 1 gang om ugen og rengøres hver anden. 

Både rengøring og opfyldning tager kun et splitsekund at få gjort, og når man vejer det op med fordelene for både din pengepung og samvittighed for miljøet, burde der kun være et enkelt spørgsmål tilbage. Hvor kan man få det billigste pillefyr henne i dag? Der er nemlig et hav muligheder, når det kommer til pillefyr. Både af hjemmesider der sælger, men også forskellige varianter af pillefyr. Se mere her.