SORT TRÆMALING

december 8, 2022 0 Af admin

Leder du efter sort træmaling til indendørs brug? Hos Gebenna forhandler vi sort maling til træ i et væld af nuancer, så uanset hvilken sort farve træmaling du leder efter, kan du med garanti finde det her. 
På siden har vi fremhævet de mest anvendte sorte standardfarver til paneler, gerigter, dørkarme, fodlister og andre trædetaljer i dit hjem. Alle farver træmaling fås i en højglans variant og en helmat variant, så hvid du drømmer om at male dine paneler med mat sort træmaling, kan du også finde det her!

Sort maling til Træ i et væld af nuancer

Træmaling er helt fantastisk til at pifte dit slidte træværk op, og med det kan du desuden også tilføre dit træværk et helt personligt udtryk. Langt de fleste vælger stadig at male deres paneler eller fodlister i en hvid farve, men det kan være svært at finde den perfekte hvide nuance til dine trædetaljer. Her på siden har vi fremhævet de standardfarver som fodlister og paneler lakeres med, fra fabrikken af, så du er sikker på at komme hjem med den helt rigtige nuance. Vi forhandler sort træmaling i RAL 7016 antracitgrå og RAL 9005 Dyb sort, som er de mest anvendte sorte farve til fodlister i Danmark.

Hvordan opnår jeg det bedste resultat med Sort træmaling indendørs?

Når først du har fået valgt den helt rette træmaling, kan du begynde at forberede det træ, du ønsker at male. Forarbejdet er nemlig ofte det, der tager længst tid. Ja, faktisk siger man, at forarbejdet udgør 75% af den tid, det tager at male træ med træmaling. Og følger du dette, kan du også være ret sikker på, at dit resultat bliver flot. Du skal for eksempel rengøre træets overflader grundigt, alt løs maling skal fjernes og træet bør desuden også slibes med sandpapir – dette skal du altid gøre med træets årer. Skal du desuden male noget træ, der har huller i sig, kan du med stor fordel spartle dem ud, således træmalingen fordeler sig mere jævnt.

Er du således kommet til selve maleprocessen, er det vigtigt, at du maler med lange, bløde strøg. Desuden bør træmalingen påføres i et tykt lag, idet det således selv flyder sammen og lægger sig pænt på træets overflade. 

Sort Træmaling Indendørs

Vores Træmaling er yderst holdbar og skaber en slidstærk overflade, så uanset hvad du maler med indendørs træmaling, vil du opnå et smukt og holdbart resultat. Når du skal male dine paneler, døre eller andet indendørs træværk i dit hjem, ønsker du en holdbar træmaling som ikke revner ved hårde stød og lignende. En træmaling skal desuden kunne holde til hyppig rengøring, og selvom du vælger en mat træmaling med lav glans, er du sikret en holdbar og slidstærk træmaling når du vælger Primacol eller Gjøco. Søger du efter træmaling i en bestemt farve? På siden Træmaling i farver har vi udvalgt tidens mest populære farver til paneler, møbler og andet indvendigt træværk.

Træmaling i Sort

Skal du male dine træmøbler, skal du ligeledes anvende en træmaling af høj kvalitet for at sikre dig et holdbart resultat. Er møblet allerede malet og sidder malingen ordentlig fast uden afskalninger og lignende, kan du efter en hurtig slibning male med almindelig træmaling. Er stolen mere medtaget og slidt, skal du grunde den inden.  Søger du inspiration til hvordan du kan male dine gamle møbler?  På denne side har vi samlet en masse inspiration til dig som vil male dine gamle træmøbler.

Sort Metal Maling

Søger du maling til metal er du kommet til det rette sted! Hos Gebenna fører vi metalmaling i både sort og hvid, så skal du male metalelementer indendørs eller udendørs, kan du anvende dette produkt.