Slipset til outfittet! 

Slipset til outfittet! 

marts 2, 2021 0 Af admin

Slipset til outfittet! 

Er du af sted til gilde og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. vi giver dig et enormt sortiment af flere differentierende afstøbninger af slips hos BalderClothes finder du store slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til en der ønsker at se godt ud når du skal ind til møde. Her kan man yderligere afslutte sit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere dit slips og gør at ens look er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med arbejdet? 
En af de hyppigste ting man bruger slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har BalderClothes den bedste mulighed til dig der vil have med et alternativt juleslips. Her har vi et sort udvalg af slips som passer lige ind til julefrokosten. Her har BalderClothes slips med coole mønster.  
Elsker du at gøre dig lækker? 
Om man er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af ens look. Her kan det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så hvis du har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er perfekt og at ens forstand på mode er til at se og kanimponere dine kolleger 
Mangler du rådgivning? 
Hos BalderClothes finder vi et gigantisk sortiment af slips i utallige afstøbninger. Her kan vi vejlede dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som vil passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en lang tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, som er klogt at vide og hvad man skal overveje, når du skal vælge et slips.  
Det kloge valg 
BalderClothes går op i kvalitet og man vil finde at mange af vores slips er lavet af silke, så det er let for en at binde. Her ser man på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ej er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål får man en smart accessorie, som er let for dig at benytte. Vores sortiment heraf er i guld og sølv, så den sikkert er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har tilføjet til sit look.  
Den praktiske løsning 
Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil assistere dig, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så slipset ej skrider ud til den ene side og derved gør dit slips skævt. 
Et utal af farver 
Er man den farverige person, som nyder farver i din påklædning og har søgt efter en shop, hvor man kan købe slips i utallige forskellige farver? Så skal man ikke kigge mere, vi har slips i utallige farver og mønstre. Både med tern og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset.  
Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 
Hvis du har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en!