Sådan sikrer du bedst dit hus mod indbrud

marts 16, 2021 0 Af admin

Det er ingen hemmelig at der bliver begået mange indbrud i Danmark. Specielt i Nordsjælland er indbrudsraten (desværre) meget høj. Bor du derfor i dette område, vil det være en rigtig god ide at sikre dig så godt som muligt imod indbrud. Her er derfor et par råd til dig.

Vælg en god lås til din hoveddør 

En af de absolut letteste måder, for en tyv at bryde ind er via hoveddøren – hvis der sidder en gammel lås i den, vil at mærke. Derfor kan udskiftning af din lås være en rigtig god ide. Hos denne låsesmed i Hørsholm kan du få rigtig god og kompetent vejledning omkring låse til din hoveddør.

Ligesom at låsesmeden selvfølgelig også kan hjælpe dig med, at sætte den nye og bedre lås i hoveddøren. Nye låse er nemlig langt svære at bryde op end gammeldags låse er. Specielt en lås der hæfter flere steder i karmen, kan en indbrudstyv ikke bryde op og vil derfor være nød til at finde en anden vej ind.

Tjek også din lås på terrassedøren

Når du er i gang med at tjekke dine låse, så husk at tjekke dem alle. Tyven er nemlig klog nok til, at gå en runde rundt om huset og se om der er andre steder, hvor han eller hun kan komme ind.

Er du i tvivl om nogle af dine andre låse i huset er dårligt sikrede i forhold til indbrud, så snak med din låsesmed om det. En låsesmed vil nemlig nemt kunne se om låsen bør skiftes ud til en nyere og bedre lås.

Vælg automatisk udendørsbelysning

Noget af det en indbrudstyv hader mest er lys. Er der meget lys, så vil forbi kørende og naboer nemlig kunne se, hvad de har gang i. Derfor undgår indbrudstyve helst huse med meget eller kraftig udendørsbelysning. Hvis du ydermere vælger udendørsbelysning der tænder automatisk, så vil det skræmme de fleste tyve væk.

Vælg et alarmsystem til dit hus 

Udover ovenstående, så er det også altid en god ide, at have et alarmsystem sat til sit hus. På den måde vil langt de fleste tyve løbe langt væk når alarmen går.

Så skulle du være så uheldig at de formår at bryde ind i dit hus, så vil de stikke af lige så snart alarmen begynder at larme. Det vil betyde, at du måske står med en smadret rude men at du ikke får stjålet nogen værdigenstande.