Sådan planlægger du en dejlig sommerferie

april 19, 2021 0 Af admin

Nu nærmer tiden sig for, at der skal planlægges sommerferie. Og hvis du skal følge anbefalingerne, så skal det helst ske hurtigst muligt. Sommerhusene bliver udsolgt relativt hurtigt.

Det er da også nærliggende at vælge en ferie i Danmark med den seneste udvikling. Sidste år fandt mange ud af, at Danmark faktisk er et udmærket sted at holde ferie. Det at være turist i eget land, det kan faktisk være ret sjovt.

Rejse?

Men det kan jo også være en ide at tage ud at rejse. Forhåbentlig åbner lufthavnstrafikken snart helt igen, og der bliver mulighed for at udvide horisonten med inspiration fra andre kulturer. Du kan for eksempel overveje konkurrencer, hvis du ikke har pengene til en flybillet. Der er vind en rejse her, og det kan være et kærkomment tilskud til feriebudgettet.

Måske skal I på campingferie?

Hvis I ikke har prøvet campingferien endnu, så er det værd at overveje. Og det kan faktisk gøres ganske billigt, så længe I har et par gode soveposer og en god cykel. Mere behøves ikke! I kan booke gratis overnatning i shelter gennem Naturstyrelsens hjemmeside, og så er det bare med at træde i pedalerne. For der kan kun overnattes en nat pr. shelter.

Til gengæld får I rig mulighed til at betragte den danske natur, og I kan sikkert også møde nogle søde mennesker ved overnatningsstederne. Med et telt behøver I ikke engang at booke, der kan I bare stille det op. Selvfølgelig kræver det lidt planlægning af proviant. Undervejs kan I underholde med sjove gåder med svar.

Med et trangiasæt kan I selv lave mad på pladsen, men ellers er rugbrødsmadder også en god mulighed. Eller med den billige ferieform går det måske også an med lidt lækker take away eller lignende nemme løsninger.