Sådan holder du boligen varm billigst og bedst- Varmepumpe på abonnement

april 9, 2021 0 Af admin

I lille, kolde Danmark er det en essentiel del af en bolig at kunne varme den op i de kolde måneder. Det er der dog masser af måder, hvorpå man kan gøre, og det handler ikke kun om, hvor effektiv en løsning er. Særligt i disse tider er mange også blevet opmærksomme på, hvorvidt deres varmeløsning er miljørigtig. Det er tydeligt, at oliefyret ikke er særligt miljøvenligt, mens varmepumpen med ret stor sikkerhed tager prisen som den mest miljøvenlige løsning. Hvis det er en ting, der nager dig, skal du derfor have installeret en varmepumpe.

Hvad er en varmepumpe?

Den mest populære udgave af varmepumpen er den såkaldte luft til vand varmepumpe, der gør præcis hvad det lyder som. Den udnytter varmen i luften udendørs og opvarmer vand indendørs. Det vil sige, at både rummene og badevandet kan opvarmes ved hjælp af en luft til vand varmepumpe, og grundet genialt design virker den fint i selv koldere dansk vejr. Det ændrer desværre ikke på, at en varmepumpe, ikke mindst en af de større såsom en luft til vand varmepumpe, er dyr.

 

Takket være løsningens miljørigtighed kan man ofte skrabe tilskud sammen til en varmepumpe, men selv da kan man nemt komme til at betale over 100.000 kr. for en varmepumpe. Der kan nemlig både VVS, elarbejde og meget mere til for at få installeret en sådan varmepumpe korrekt. Selvom det altså er det værd for dig at få en effektiv, miljøvenlig og fremtidssikret varmeløsning i hjemmet, er det ikke sikkert, at der er plads i budgettet.

Varmepumper på abonnement

Heldigvis findes der derfor også muligheden for at få varmepumper på abonnement. Prisen er selvfølgelig individuel for den enkelte bolig og situation, men du kan ret hurtigt få et konkret bud på en månedlig betaling for en varmepumpe. Som oftest vil du dog nemt kunne slippe afsted med kun 1500 kr. om måneden. Når man tænker på de mange fordele der er ved en god og effektiv varmepumpe, er det næsten altid pengene værd. Udover den bemærkelsesværdige reduktion i udledt CO2, en varmepumpe som oftest står for, vil du også fremtidssikre din bolig og dermed øge prisen. Varmepumper på abonnement er en ren vindersag.