Sådan fungerer Dødsbo Hjælpen

april 22, 2021 0 Af admin

Dødsbo Hjælpen er et firma, du kan kontakte, hvis du har brug for hjælp til at få ryddet et dødsbo. Der kan være flere forskellige personlige grunde til at vælge denne form for hjælp. På denne side kan du læse meget mere om, hvordan det foregår.

https://dodsbo-hjelpen.dk/ kan du finde alle de praktiske informationer, du har behov for, når du skal overskue, hvordan fremgangsmåden er. Herunder finder du de vigtigste trin i processen, så du hurtigt og let er i gang.

Dødsboet bliver gennemgået

I finder en dag, hvor I mødes, og hvor dødsboet kan gennemgås. Dette tager blot en halv times tid, og du behøver ikke selv at foretage dig noget. Det er her en god idé, at I måske selv har foretaget en hurtig gennemgang af dødsboet, så affektionsværdier er blevet gemt.

Du får et tilbud med en pris

Herefter får I et tilbud baseret på vurderingen af dødsboet. Dette er naturligvis helt gratis, så man kan lige så godt få det gjort. I kan eventuelt sætte et budget af, inden I får foretaget vurderingen, så I også sammen forventningsafstemmer på forhånd. På den måde kan I tage en hurtig beslutning, hvis tilbuddet fx ikke matcher jeres forventninger.

Du har mulighed for at tilkøbe rengøring

Når et dødsbo er blevet ryddet, skal det også rengøres for at gøres klar til salg. Dette kan I også betale jer fra i samme omgang. Her tilbyder firmaet en totalrengøring af dødsboet. Dette kan I ligeledes få et tilbud på.

Prisen afhænger af antallet af kvadratmeter, og omfanget af rengøringen i sig selv, baseret på hvordan boet ser ud, har også indflydelse. Det koster typisk omkring 30-40 kr. pr. kvadratmeter. I kan også selv sørge for at tage nogle rum og lade resten være op til firmaet, hvis I ønsker at spare lidt.