Sådan får du råd til julegaverne i år

Sådan får du råd til julegaverne i år

november 27, 2020 0 Af admin

Synes du også altid, det er svært at få budgettet til at holde i december måned? Det er du nok ikke ene om, og derfor er der her en guide til, hvordan du kan få råd til at give gaver i år!

Lån penge til julen

Det lyder måske voldsomt at låne penge til at købe julegaver, men det er faktisk ikke specielt unormalt. Man skal blot sørge for, at man låner pengene ved nogen, der er troværdige, og som ikke har en for høj rente, så kan du sagtens tage et hurtigt lån online. Der er ingen skam i, at man ikke kan få budgettet til at gå op i december, og med et lån kan du give alle lige de gaver, de ønsker sig allermest.

Spar pengene op

Det er måske et lidt bagklogt råd, da vi allerede er tæt på december. Ikke desto mindre, er det et råd, du kan bruge til næste jul. Der er nok mange, der ikke ligefrem sparer op til julen, men hvorfor gør vi egentlig ikke det, som vi også ville gøre, hvis vi f.eks. skulle spare op til en ferie?

Hvis du allerede nu kan se, at du kan undvære lidt penge fra november, kan du jo med fordel begynde at lægge lidt penge til side allerede nu.

Aftal gavebudget med familie og venner

Det kan også være, at du slet ikke er alene med din følelse af, at det er svært rent økonomisk at komme igennem december. Hvis du har mod på det, kan du jo prøve at åbne op for en snak om gavebudget med dine venner og din familie allerede nu. I kan aftale, hvor meget i hver især giver til hinanden, og så har du mulighed for at ligge et realistisk budget herudfra.

Overrask med hjemmelavede gaver

Du tænker måske, at hjemmelavede gaver er noget billigt bras, men der er masser af ting, du kan lave, som mange vil sætte pris på. Du kan f.eks. lære at strikke og lave klude til folk. Det er noget, alle kan bruge. Hvis du har mod på det, kan du også prøve dig kræfter med at hækle. Det er ikke super svært at hækle et par sutter, og det ville mor sætte pris på!

De fleste vil faktisk blive glad for en hjemmelavet gave, fordi de ved, der ligger noget tid og arbejde i det, som der ikke gør i købe-gaver. Ville du ikke også blive glad, hvis du fik en hjemmestrikket klud?

Kig efter tilbud

Det kan også være, du simpelthen ikke er vant til at kigge efter tilbud? Lige nu er Black Friday lige om hjørnet, og der er mange gode tilbud, som man kan spare rigtig mange penge på. Og hvis du ikke lige når det til Black Friday, så kan du altid bruge Pricerunner, hvis du f.eks. skal se, hvor du kan købe en ansigtscreme billigst til din mor eller søster.

Du må have en rigtig god jul, når vi kommer så langt! Og husk så, at julen varer længe, koster mange penge – men det kan vi godt få råd til!