Sådan får du din bolig solgt hurtigere

september 21, 2022 0 Af admin

Når du skal have solgt din bolig, er en stor del af arbejdet selvfølgelig op til den ejendomsmægler, du vælger. Men du kan faktisk selv gøre meget for at din bolig bliver solgt så hurtigt, som muligt. Læs med herunder og se, hvor du kan sætte ind for at få solgt din bolig.

Sørg for pæne udendørsarealer

Inden der skal tages billeder og inden evt. købere skal se din bolig, skal du have styr på haven og andre udendørsområder. Ryd op, så der ikke står haveredskaber fremme, ryk skraldespandene, så de ikke står lige foran huset, sæt cykler i skur/garage, gør bede og blomster præsentable. Og nok vigtigst af alt: Slå græsset. Hvis det er sommer og solskinsvejr bør du også indrette haven med dine havemøbler, ligge puder i dem og evt. slå parasollen op. På den måde viser du, hvor hyggelig haven kan være om sommeren. Og ved at haven fremstår velholdt, kommer potentielle købere ikke til at frygte, at der er en stor vedligeholdelse forbundet med huset – også selvom der muligvis er det.

Giv et godt førstehåndsindtryk

Hvis der er en entre i huset, bør du også sørge for at den fremstår ryddelig og byder købere velkommen på en god måde. Entréen er typisk det første indtryk potentielle købere møder, så det kommer til at farve hele oplevelsen, hvis det roder med overtøj og sko i entréen.

Gør boligen hyggelig og hjemlig

Prøv at forestille dig, at du skal have gæster på besøg, når du skal gøre din bolig klar til salg. Sørg selvfølgelig for at der er rent og ryddet, men prøv også at stille frisk frugt i køkkenet, tænd lys i alle rum, luft gerne ud, skab hygge og varme ved fx at tænde stearinlys og tænde op i brændeovnen. Prøv at vise potentielle købere, hvor hyggeligt din bolig kan være, hvis man gør sig umage.

Mindre reparationer med stor gevinst

Til sidst er der nogle små reparationer, som næsten altid kan betale sig at lave. Sørg for at der er lys i alle pærer, få fikset løse håndtag og generelt alle de småfejl, som kan være en torn i øjet – både i hverdagen og når man er på besøg i et hus som potentielle købere.

Hvis du sørger for ovenstående, er det op til din ejendomsmægler at hjælpe dig i mål med dit hussalg. Hvis du i samarbejde med mægleren finder den rette pris, er vi sikre på, at du hurtigt kan få solgt din bolig, så du kan begynde kun at fokusere på dit næste hjem. Hvis du er på udkig efter en dygtig og uortodoks ejendomsmægler i Kerteminde og omegn, kan vi også hjælpe dig med det: Prøv ejendomsmægler Benedikte Brechmann og oplev, hvordan hun gør tingene en smule anderledes end de fleste andre mæglere – og hun gør det hele med et smil.