Sådan bliver huset og du klar til foråret

Sådan bliver huset og du klar til foråret

april 15, 2021 0 Af admin

Der er masser af ting, man skal tage sig af, når foråret er på vej. Er du klar? Læs med her, og find ud af det!

Forårsrengøring

Når sæsonen skifter, så er det også på tide, at ejendommen får en frisk start! Dertil kommer den halvfamøse forårsrengøring! En forårsrengøring indebærer lidt mere, end en normal rengøring gør. Ved en forårsrengøring skal man også til at vaske alle de steder, man normalt springer over. Det er hårdt, men det er det hele værd i sidste ende, og dit hus kommer til at dufte godt og synes friskere. Det er nu, du skal hive ud i alle skufferne og tømme dem. Alle lister skal tørres af, og du skal gøre rent i bestikskuffen. Det tager sin tid, men det er som sagt det hele værd i sidste ende.

Er fødderne klar?

Dine fødder har sikkert været gemt væk hele vinteren, men når det bliver forår, så er det på tide at skifte de store støvler ud med kondisko. Hertil skal du naturligvis have nogle gode strømper. Du kan f.eks. gå efter de kendte mærker, som man ved, der er gode og finde Adidas strømper udsalg eller lignende. Det kan også være, det er tid til en pedicure, når det bliver lidt varmere, og sandalerne skal på!

Brug naturen

I foråret er der en masse ting, der kommer frem i naturen. Det er f.eks. sæson for bær – de findes faktisk allerede i mange supermarkeder nu. Hvis du har mod på det, kan du f.eks. eksperimentere med at lave hindbærmarmelade – det bliver helt sikkert et hit i hjemmet!

Garderoben

Det er også på tide at skifte de store sweatre ud med køligere tøj. Du behøves ikke længere at gemme dig væk under en stor strik – du kan med fordel snart begynde at gå med luftige skjorter eller kjoler. Det er også på tide til, at du skal skifte den store vinterjakke ud med forårsjakken. Hvis du ikke har en jakke til foråret, kan du godt begynde at kigge efter det nu. Det er bedre at være tidligt på den end at stå og mangle en.