Med den rette konto bliver din måned knap så stram

januar 14, 2022 0 Af admin

Onlinehandel kan være hård ved kontoen, specielt hvis der kommer et par ekstra udgifter!

Nogle måneder trænger man bare til en timeout. Det kan være kontoen er lidt ekstra belastet af andre udgifter. Måske du skal have et nyt køleskab, nyt gulv eller måske nye sommerdæk til bilen. Uanset hvad der dukker op, så kan det være med til få din konto over i det røde felt. Der findes dog en smart løsning, og den koster ikke engang det helt store. 

Du kan få en smart konto der hjælper dig med at rykke din udgifter. Det svarer lidt til at have en afbetalingskonto eller kasse kredit, der kun koster når du bruger den. Dermed har du en lånekonto der altid står klar, men først koster når du bruger den. Den kan bruges til køb i alle online shops. Nogle af dem kan endda tilbyde et mastercard. Dermed får du adgang til at kunne købe alt på afbetaling. Her snakker vi tøj, sko, frækt lingeri, elektronik, møbler mad, værktøj og ja endda sexlegetøj. Det betyder at alle dine køb kan samles i en afbetaling. Det gør det nemmere og en del billigere.

Hvordan skal du så bruge kontoen når du skal købe ?

Som sådan skal du ikke lave meget om. Du skal rent faktisk blot købe som du plejer. De fleste shops har allerede den nye konto integreret i deres system. Dermed kan du betale med den i de shops du plejer at bruge. Du skal blot smide dine varer i kurven og gå til kassen som du plejer. Når du så kommer til kassen kan du vælge den nye konto og få pengene trukket der istedet. Får du koblet et mastercard med på den, kan du også bruge det i fysiske butikker. 

Når du har foretaget dine køb, kan du så logge ind og afgøre hvor hurtigt det skal betales tilbage. Samtidig kan du også afgøre hvor store bidder der skal trækkes hver måned på din konto.