Køb hus for under 1.000.000

september 2, 2022 0 Af admin

Vi tilbyder dig personlig rådgivning, der sikrer det rigtige resultat. Download Vores Nabolag app og find de nabolag, der passer til dig. Så får du besked, når der kommer nye boliger til salg i nabolag du følger, ligesom du får en notifikation ved åbent hus i en bolig, du har gemt. Vores værdier bygger ikke mindst på tillid og tryghed og for os handler det om, at vi sælger din bolig med en skræddersyet løsning, som også du kan se dig selv i. Vi udfører alle opgaver med hjertet og er stolte ejendomsmæglere.

Og Home Boligbrief, der udsendes i samarbejde med Danske Bank, viser, at sommerhuspriserne er steget 9,7 % i snit på trods af både færre fremvisninger og handler. Men på trods af det, er det stadigvæk muligt at købe et hus for under en million.Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud. Ejendommen ligger 5,5 kilometer fra Dronninglund Skole i et område mellem Dronninglund og landsbyen Melholt. Den store grund er anlagt med skøn ugeneret have, flisebelægninger, og hyggeligt terrasse miljø flere steder på matriklen, hvor der er rig mulighed for privatliv. Bilerne står godt placeret i dobbeltgaragen, som er opført i år 2018.

Det med at markedet er ved at regulere sig, mærker vi ikke noget til i vores butikker i Sønderborg og Broager”, siger Merete Lund Brock. Har du lyst til at flytte til Venø, er der i øjeblikket nedenstående huse til salg. 59.799 ledige boliger lige nu i vores store boligsøgemaskine.

Roskilde er en pulserende by, hvor man kan bosætte sig, også selvom man arbejder i København. Mange har valgt at pendle, fordi der er mange gode transportmuligheder i Roskilde. Derudover byder Roskilde på lavere kvadratmeterpriser end dem, man kender fra København. Det er noget, der har stor betydning for børnefamilier, som gerne vil give deres børn en tryg opvækst væk fra hovedstadens hektiske liv. I Roskilde får man mere plads i form af en dejlig have, hvor børnene kan have deres trampolin, gynge, sandkasse og hvad de ellers behøver for at have en skøn barndom. Derfor giver det god mening, at man begynder at kigge mod Roskilde.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter. Home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. Realkredit Danmark og Home forudser derfor en ’blød landing’ for sommerhusmarkedet.

Det betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter til os, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde og derfor giver vi dig denne garanti. Du kan forvente et ordentligt, grundigt og professionelt forløb. Hvor du møder engagerede og servicemindede specialister med stor faglighed, der går den ekstra mil.

”Sælgerne er som regel ikke tvungent til at sælge deres sommerhus men kan beholde sommerhuset, hvis ikke der er en køber, der vil betale prisen. Og for køberne er det deres nummer to bolig, som de har luft i budgettet til at købe måske med en god friværdi i bagagen,” siger boligmarkedsanalytiker i Home Henrik Hauthorn Jensen. “Rundt omkring – og især i Broager – sidder der nogle mennesker, som gerne vil ud af deres boliger og over i noget mindre.

”Det betyder, at flere har råd til at vente en rum tid på, at en køber kan og vil betale den ønskede pris,” lyder det fra Henrik Hauthorn Jensen. Hun fortæller videre, at tyskere fylder rigtig godt i rækken af boligkøbere. Det er ikke mere end en kort køretur fra, hvor Danmarks billigste hus tidligere på sommeren blev købt. Brønden er nemlig bare 23 minutters køretur nord på i bil. Den er gennemrenoveret i bedste til og ikke mindst i en fuldstændig “rød tråd” og med megen respekt for husets ældre charmerende detaljer.

Men sådan er det ikke gået, viser nye tal, som Home har set nærmere på. Det 100 kvadratmeter store hus er dog i en stand, der nærmere kræver nedrivning end ombygning, så det er nok en fordel at have håndværkerevnerne i orden. “Det gælder både, når det handler om fremvisninger og om salg. Og tyske kunder er grundigt forberedte, så de hurtigt kan beslutte, om de vil skrive under på en købsaftale”. “2021 blev et rekordår for os her i home og vi ligger på samme niveau i år.