Inspiration: sjovt havelegetøj til børnene 

marts 10, 2021 0 Af admin

Sommerferien kan være lang, men den kan også være fyldt med sjov og spas selvom der er mindre børn med i ligningen. Ja, faktisk kan det byde op til en endnu sjovere ferie end uden børn. 

Synes du dog, at det kan være svært at finde nogle gode aktiviteter, som børnene kan beskæftige sig med? 

Bare rolig, her guider vi dig til nogle sjove ting, som børnene kan bruge timevis af leg på at udforske og aktivere sig med. Læs med her, og få gode idéer til børnenes sommerferieaktiviteter.

Trampolin til haven

Mange børn elsker at hoppe på trampolin, og det er der ganske god grund til. Trampoliner er nemlig super sjove for mange børn i alle aldre – og det bør være til glæde for forældrene. Trampoliner er nemlig gode for motorikken og for balancen. 

En trampolin er endda ikke kun til at hoppe på. Hvis dine børn er energiske og har en masse krudt at brænde af, så ved du nok, at de kan finde på at tumle lidt med hinanden, og her er en nedgravet trampolin eller en trampolin med net altså et super redskab og et super stykke legetøj, som dine børn kan have stor glæde af i mange af årets måneder i mange år.

Legetøj til sandkassen

En sandkasse er nok typisk noget, man forbinder med mindre børn, men det er rent faktisk en misforståelse. En sandkasse kan nemlig være særdeles underholdende for mange børn i alle aldre. Når børnene er små er det oplagt med små skovle og en spand, mens man passende kan udvide sandkassesortimentet, når børnene bliver ældre. 

Noget, der kan underholde de fleste er at anskaffe sig nogle store skovle, så børnene kan grave store huller. Det er naturligvis kun en mulighed, hvis sandkasse er stor og relativ dyb.

Køretøjer

Der er sjældent noget mere populært blandt børn end køretøjer. Hvad end der er tale om en løbecykel, en pedaltraktor, et løbehjul, en mooncar eller noget helt femte, så er det ofte noget, der falder i god jord hos børnene. 

Derfor kan det være en rigtig god investering inden en sommerferie eksempelvis. For tidsfordrivens skyld er det genialt til en ferie, men det er også rigtig godt for motorikken for små og store.

Det her var blot nogle af de underholdende ting, som man kan lave eller anskaffe sig til haven. Måske du har lyst til at prøve nogle af tingene op til børnenes ferie?