Hvad skal man gøre når kloakken er utæt

december 15, 2021 0 Af admin

Har du nogensinde bemærket, at der bobler spildevand op i dit toilet? Hvis ja, så er der stor sandsynlighed for, at din kloak er utæt. Denne artikel vil lære dig, hvad du skal gøre, hvis kloakken begynder at lække, og hvordan du kan ordne det, før det bliver et stort problem for dit hjem eller din virksomhed. Det første, du skal gøre, når der er en lækage, er at lukke for vandforsyningen.

Tjek, om der er lækage

For at finde ud af, hvor lækagen kommer fra, skal du bruge nogle farvetabletter til at lokalisere kilden til problemet – dette kan gøres ved at placere dem forskellige steder langs røret (eller rørene) og vente fem minutter, før du kontrollerer igen. Hvis du opdager, at farvetabletterne har flyttet sig, er der en lækage. Hvis ikke, kan du prøve at lade vandet løbe gennem din håndvask og dit toilet for at se, om det kommer ud andre steder – hvis det er tilfældet, vil det give dig en idé om, hvor problemet kan komme fra. Utætte kloakker kan forårsage omfattende skader på ejendomme og kræver øjeblikkelig handling!

Få hjælp af en VVS’er

Hvis du ikke selv ønsker at rode med det, så er det bedst at overlade arbejdet til en autoriserede VVS’er. De har det nødvendige værktøj og den nødvendige erfaring til at reparere lækagen hurtigt og effektivt.

Vi kan anbefale at bruge https://pederskotte.dk/ som kan hjælpe dig med alle former for kloakservice. De har mange års erfaring og er beliggende i Føllenslev i Nordsjælland. Hvis du er i tvivl om de kan hjælpe dig med dit problem, så giv dem et kald i dag, og forklar om dit problem. Så vi de nemt kunne fortælle, hvad du skal gøre, eller hvad de kan tilbyde til en lille og rimelige pris.