Hvad er forskellen på ejendomsadministration og ejendomsservice?

Hvad er forskellen på ejendomsadministration og ejendomsservice?

juni 15, 2020 0 Af Scriptomist

Der er mange der er nysgerrige på, hvad forskellen er mellem ejendomsadministration og ejendomsservice. Hvad er egentlig ejendomsservice og hvorfor er det noget I behøver? Det kan du blive klogere på her. 

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice er præcis hvad det lyder som, det er service af en ejendom. Det vil sige, for eksempel at tilbyde en løsning for vicevært i ejendommen, fliserens, facaderens, algebehandling, trappevask, vandskade og tilsyn. Der er altså mange funktioner der er involveret i en ejendomsservice der indebærer alle de tænkelige ting, der kan være behov for med en ejendom. Det er simpelthen service der skal udføres på ejendommen og ikke administration af ejendommen i sig selv. Det er hovedforskellen mellem ejendomsservice og ejendomsadministration.

Der er nogle ejendommer der for eksempel lader beboere skiftes om trappevasken, men det er ikke en god løsning for alle. Nogle ejendommer har ældre beboere eller beboere der har et handicap eller måske bare simpelthen ikke har tid til at vaske trapper i fire etager en gang om måneden. Derfor er det særlig i forbindelse med rengøring af fællesområder at ejendomsservice bliver aktuelt. Dette kan også indebære rengøring af facaden og andre rutineservices, der måske ikke bliver dækket af en årlig arbejdsdag og lignende. Hvis ejendommen tilhører en virksomhed og har kontorer i stedet for beboere, er det også naturligt at have en ejendomsservice der kan tage sig af de forfaldne opgaver og træde til når der for eksempel er en vandskade, rotter, alger og lignende.

En god ejendomsservice er en du kan stole på og som dækker et bredt område af services. Glad er et godt eksempel på virksomhed der laver ejendomsservice og som kan give dig og din ejendom en fast aftale om services. Her kan du bestille handyman og en række andre services, der er nødvendige i en stor eller lille ejendom. Det vigtigste er at man fokuserer på kvalitet og pålidelighed.