Hold vinduerne i din virksomhed flotte med vinduespudsning

november 15, 2021 0 Af admin

For at holde vinduerne i din virksomhed flotte er det vigtigt at få dem rengjort regelmæssigt. Men hvorfor er dette nødvendigt? Tja, der er et par grunde. For det første kan et urent vindue få et rum til at se beskidt og uindbydende ud. Desuden har vores øjne brug for stærkt lys for at kunne fokusere korrekt og forblive skarpe i længere tid; men snavs eller snavs på glas kan blokere for det meget nødvendige, naturlige lys og forårsage øjenbelastning samt træthed.

Endelig er indeklimaet afgørende for produktiviteten: Vi ved alle, at hvis man sidder for længe foran en computerskærm uden at rejse sig, kan det give hovedpine, selv hvis man arbejder hjemmefra! Så bestil en professionel vinduespudser til erhverv hos Triumph Service allerede i dag. 

Få styr på indeklimaet på kontoret

Udover at vinduerne bør være pæne og præsentable på arbejdet, så er det også vigtigt, at der er styr på indeklimaet. Hvis det er et dårligt indeklima, vil medarbejderne få hovedpine, og det vil gå udover arbejdsmoralen. Der er dog nogle nyttige tips, man kan gøre for at holde et sundt og fornuftigt indeklima på arbejdet.

1 – Luft ud dagligt

Frist luft er hovednøglen til, at godt indeklima. Start arbejddagen med at lufte ud i 10-15 minutter, og gør det igen over middag. På den med er der altid frisk luft og en behagelig temperatur.

2 – Placer planter forskelllige steder

Planter udleder ilt, som er med til at forbedre indeklimaet. Jo flere planter, jo bedre, og så er planterne jo også ganske nydelige at se på. Planter får medarbejderne til at føle sig mere hjemme, og det vil give dem bedre arbejdsglæde.

3 – Installer en airconditioner

At installere en airconditioner eller en varmepumpe, som det hedder på godt gammelt dansk, vil forbedre indeklimaet. En varmepumpe vil få luften til at cirkulere i rummet, og den kan køle, når det er varmt og varme, når det er koldt udenfor. På den måde vil temperaturen altid den rigtige.

4.Ugentlig rengøring

Når der skal pudses vinduer én gang om måneden, så er det også meget vigtigt for indeklimaet, at der bliver gjort grundigt rent minimum én gang om ugen. Det gælder både med støvsugning, fjerne støv, vaske gulv og overflader.

Indeklimaet på arbejdspladsen er noget, du skal have styr på, hvis dine medarbejdere skal kunne koncentrere sig og præstere godt i længere perioder uden at få hovedpine eller føle sig trætte. Så hvis du har en virksomhed, og du ønsker det bedste for dine medarbejdere, så bør du også tage de forholdsregler, der er gældende for at optimere indeklimaer.

Automatisk måling

Det kan også være en rigtig god ide at investere i en indeklima måler. De fås i mange forskellige varianter, nogle kan det simple, andre kan det lidt mere avancereret. Grundlæggende kan de det samme, nemlig at fortælle dig, hvordan luftkvaliteten er i rummet eller flere rum. Luftkvaliteten vurderes ud fra henholdsvis CO2 og fugten i luften, og så alarmerer den dig, når det er på tide til at lufte ud. Det er en genial ting at have på arbejdspladsen, i klasselokalet eller i sit private hjem.