High-end studieboliger i Valby

High-end studieboliger i Valby

december 18, 2020 0 Af Martin-wedigi

Blækhus hedder den flotte ungdomsbolig i Valby, hvor de studerende kan nyde livet, selvom de bor på kollegie. De i alt 228 etværelses lejligheder på hver 32 m2 er lyse, flotte, har eget køkken og bad samt fransk altan. Her nyder man studielivet.

Bo alene – sammen med andre

Selvom man egentligt har det, man skal bruge på sit eget værelse, er kollegiet socialt indrettet. Byggeriets arkitektur lægger meget op til, at man mødes i de store fællesarealer. Her er også fælles køkken, så man kan lave mad og spise sammen med sine bofæller. Fællesrummene indbyder naturligvis også til hyggelige filmaftener, fodbold og fest i weekenderne. Fællesrummene er desuden udstyret med lynhurtig wi-fi og Sonos anlæg.

Der er kræset for detaljerne

Mange kommer måske til at forbinde kollegier med grå beton og triste værelser. Netop det gør Blækhus op med. Det er intelligent indrettet og giver dig overskud til det sociale liv. Det er virkelig svært at forestille sig bedre rammer til at studere i.

Nyd sommerdagene på tagterrasserne

Som prikken over i’et, så er der lavet store fælles terrasser på toppen af bygningen. Ikke det værste sted at nyde studenterlivet om sommeren med vennerne, når eksamenerne er veloverståede.

Tæt på alt det sjove og praktiske

Med to minutters gang til Ny Ellebjerg Station, som er blevet en trafikknude for offentlig transport, er alt indenfor rækkevidde. S-tog, regional og intercitytog og snart metroen rundt i byen og ud til lufthavnen. Bor du i Blækhus, ligger København såvel som Danmark og resten af Verden for dine fødder.

Valby – en bydel i udvikling

Men der er også masser at tage sig til i Valby, som i sig selv har mange muligheder. Og de ligger kun få minutter på cykel derfra. Du kan shoppe i Valby Langgade, eller svømme i Vandkulturhuset. For ikke at nævne alle de andre tilbud i form af fitnesscentre, sportsklubber, og indkøbsmuligheder. Dertil er der masser af hyggelige bodegaer med studievenlige priser.

Tæt på by og natur

Foruden de fremragende urbane muligheder, ligger Valbyparken, Københavns næststørste park, kun ti minutter på cykel derfra. Der har du også Valby strand med samme muligheder som alle andre strande. Er der stadig for mange mennesker, så er der ikke langt ud til Amager Fælled, hvor man kan få fred og ro.

Studielivet er for kort til halvdårlige boliger

Hvis du ikke vil gå på kompromis med dine boligstandarder, så vil Blækhuset ikke skuffe dig. Her er tænkt på det hele. Så kan du få fred til studierne, men også leve livet, når det kalder. Du får en bolig med let adgang til det vigtige i hverdagen – indkøb og fritid – og så alt det andet København har at byde på.