Gør dit hjem mere stilet

september 15, 2021 0 Af admin

Et hjem skal selvfølgelig være hyggeligt og rart, men det kan altså også godt trænge til at blive lidt mere stilet op og fint. For selvom komfort jo er det vigtigste, når det gælder ens hjem, da man bruger meget tid der, kan stil og finere ting, gøre det hele lidt bedre. Desuden er god stil og fine ting, ikke nødvendigvis lige med ubehag og generel dårlig komfort. Læs om at gøre dit hjem mere stilet her.

Simpelt og lækkert

Når man skal gøre ens hjem mere stilet, hvad er det så præcist man skal gå efter? Når det gælder møbler, farver og faktisk alt, skal det være simpelt. Hvis noget bliver for meget, som en farve, et møbel eller pynten, ser det rodet og forvirrende ud. Derfor skal det altid være relativt simpelt.

Simpelt er jo faktisk et andet ord for minimalistisk. Minimalistisk er nemlig hvad der er på mode, og det går nok næppe aldrig af mode. Så hvad kan du for eksempel tilføje til dit hjem, der er minimalistisk og alligevel stilet og lækkert?

Det er vigtigt man ikke går ned på kvalitet, samt at det også skal være lidt anderledes og lækkert. Et godt eksempel kan være en sort lædersofa. Generelt er en lædersofa et perfekt pust til et hjem, der trænger til mere stil. En sort lædersofa er den mest sikre, men en hvid lædersofa kan også være perfekt, hvis den passer til dit hjem.

Farver og pynt

Udover møbler er det åbenlyst også mange andre ting, som man kan gøre noget ved. Det at farvekoordinere og have en farvepalette til ens hjem, kan være en rigtig god ide, hvis man vil have en mere sammenhængende stil. Det kan for eksempel være 3 farver, som brun, beige og grå eller det kunne være blå, grå og brun. Ved at farvekombinere det hele, ser man at hjemmets stil hænger sammen og det gør det bare langt flottere.

Når det gælder pynt, behøver man ikke være så streng. Det er vigtigt, du vælger det pynt som du selv kan lide. Men det vil selvfølgelig være en fordel, hvis farven matcher med din farvepalette, det er minimalistisk og der ikke er for meget pynt, så det ikke bliver for rodet.

Der er ingen regler om, hvad man skal gøre. Det er blot tips, der kan hjælpe dig på vej til et mere stilet hjem. Derfor kan du jo tage nogle tips med dig, og lade andre stå, hvis ikke det er dig. Et hjem skal selvfølgelig også være personligt og matche din energi, så glem ikke at have din egen mening med i det. Et mere stilet, kan også være personligt.

Få mere inspiration på https://stueindretning.dk/