Gør din bolig børneklar

Gør din bolig børneklar

januar 23, 2020 0 Af Martin-wedigi

Annonce

Du kan næsten ikke begribe det. Om få måneder skal I være forældre og har i dag overtaget skødet til jeres nye hus. Det går op for dig, hvor voksen du er blevet, men en latent frygt begynder også at brede sig i dig. Huset skal ikke kun indrettes efter jeres brændende indretningsønsker, men skal også være børnevenligt. Du ved, hvordan dine venners børn kan svine møbler, gulve og vægge til og derfor vil du gerne tage forhåndsreglerne i brug, men hvilke? Læs med herunder os få en ide til, hvor I skal starte.

1.      Vælg maling med høj glans

Det er måske ikke det største problem mens barnet er spædt, men med årene bliver de mere aktive og vil interessere sig for farver med mere. Tag derfor den rette beslutning nu med maling med et højt glanstal. Maling der har høj glans, er nemmere at vaske igen. På den måde er du sikret i et vist omfang mod farveblyanter, madrester og gylp.

2.      Vælg et stabilt gulv

Når barnet bliver større og begynder at lege med en masse forskellige ting, kan det indebære barnevogne, legetøjsbiler og andet som kan slide på gulvene. Når dit barn begynder at holde bestik selv, kan disse også få en tur på gulvet, som kan ridse. For at undgå for megen skade, så skal I anskaffe jer et slidstærkt gulv som et vinylgulv. Dette kan holde til meget og egner sig derfor godt til køkkener og entreer.

3.      Undgå skarpe hjørner

Helt fra start af, så skal I begynde at overveje farerne i hjemmet. Børn har godt af at få skræmmer, men ikke store. Derfor er det en god ide at slibe skarpe hjørne ned, så barnet ikke slår hovedet mod kanterne. Det samme gælder for skuffer og låger, hvor det kan være fornuftigt at få let lukkende låger i. Sådan undgår du at jeres barn får fingrene i klemme.