Gode idéer til let aftensmad

Gode idéer til let aftensmad

januar 22, 2021 0 Af admin

Det kan være svært at finde på gode idéer, når man skal lave aftensmad. Nogle gange kan man bare slet ikke finde ud af, hvad man skal have. Og det kan måske især være svært, hvis man ikke orker at lave noget besværligt. Hvis du også er på bar bund, når det kommer til nem aftensmad, så læs med her og bliv klogere på, hvad du kan lave af nemme retter.

Hvis du mangler god inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad, så du kan altid kigge på internettet. Det eneste, det kræver, er, at du har en god internetforbindelse. Find den bedste internetforbindelse og gå på opdagelse online.

Omelet

Hvis der er noget, der er nemt at lave og samtidig lækkert, så er det omelet. Det gode ved omelet er også, at det er en rigtig nem ”tøm-købeskabet”-aftensmad. Du kan nemt putte alle de grøntsager i, du har til at ligge i køleskabet. Det er nu, du kan bruge dem.

Lad de professionelle inspirere dig

Du kan altid finde gode opskrifter hos Jamie Oliver. Jamie Oliver er kendt for at kunne kreere nemme retter, som alle kan lave. Du kan f.eks. finde hans Jamie Oliver 5 ingredienser. Disse opskrifter er lavet ud fra konceptet om, at det skal være nemt. Det eneste du skal bruge, er fem ingredienser, og så har du en lækker ret.

Nachos

Nachos er den perfekte aftensmad, når man har lyst til noget ostet til aftensmad. Derudover er det også enormt nemt at lave, fordi det kræver så få ingredienser. Du skal bare have nogle chips, noget ost, salsa og eventuelt guacamole. Du kan helt selv bestemme, hvor meget tilbehør du skal have til dine nachos.

Lav lækker toast

Toast er aftensmaden, når man virkelig ikke orker at lave mad. Det kan dog være enormt lækkert, hvis man forsøger at opgradere den. Du kan altid købe noget lækkert brød, noget lækkert ost og noget lækkert kødpålæg. Så har du hurtigt en toast, der er lækker.

Spaghetti med tomatsovs

Det er let at lave spaghetti med tomatsovs. Det eneste du skal bruge, er spaghetti og flåede tomater på dåse. Du kan nemt opgradere retten ved starte med at svitse nogle løg og hvidløg på en pande i olie, hvor du derefter putter de flåede tomater i. Du kan selv forsøge dig frem med forskellige krydderier, indtil du finder en sammensætning, du kan lide.

Simple fried rice

Det kan godt kræve en smule forberedelse af lave fried rice, men til gengæld er det meget nemt at lave, når man har lavet det nødvendige forarbejde. Hvis du skal lave fried rice, så er det en god idé at koge risene noget tid i forvejen.

De kogte ris er nemmere at arbejde med, hvis de har fået lov til at ligge lidt tid. Når du skal lave retten, skal du bare putte de kogte, afkølede ris på en pande sammen med et par æg. Derefter kan du tilføje ingredienser, som du har lyst til. Dette kan også godt være en god ”tøm-køleskabet”-ret.