Giv familien et nyt hjem med friske farver

Giv familien et nyt hjem med friske farver

februar 3, 2021 0 Af admin

Kreative toner i hjemmet med maling

Hvis man er glad for kreativitet og eksperimenter, så ligner ens hjem nok også ofte et sted mellem Jerusalems ødelæggelse og i bedre fald et billedkunstlokale. Det kan bare nemt tage overhånd, og det er nemmere at lægge til end at trække fra. Det kan blive for meget, og så er det vigtigt at kunne starte lidt forfra. Det betyder dog ikke at man skal svigte ens smag og idealer, der er en måde at starte forfra, som tager ens kreativitet med i spil og i centrum. Først skal der dog ryddes ud!

Helt tomt og så ind med farverne

For at få renset ud i rodebutikken, så er det bedste at starte helt forfra, hvilket betyder at tømme de rum det handler om, typisk stuen som minimum, og så genoprette indretningen nedefra og op. Første skridt er at få malet væggene, og det er faktisk allerede her vi foreslår, at du lader din kreative åre vise sig. Du skal skabe kontakt til et lokalt malerfirma, og så tage en snak med dem om hvad der kan lade sig gøre. De har sandsynligvis både nogle gode idéer, men også noget realitetssans du kan få brug for. For alles skyld, så bør det være dem der udfører malerarbejdet, så det ikke bliver et tyndbenet resultat, der bærer præg af amatørisme. Det skal dog være dine ideer der er styrende. Vi foreslår at tænke minimalistisk, da indboet senere vil tilføje visuel værdi til udtrykket. Men lad endelig farverne ind, og enkelte smukke former.

Når malerarbejdet er overstået, så kan indretningen starte, og her må du huske dig selv på hvad anledningen til hele dette var. Det var, at dit indbo var stukket af, og havde overtaget styringen af dit hjem. Så tænk hellere i at smide ting på loft eller i kælder, frem for at genintroducere tingene til stuen.

Professionelle elsker kreative opgaver

Du kan godt glæde dig til samarbejdet med den lokale maler fra Aalborg, for langt de fleste af disse atypiske og kreative opgaver. De har malet hvidt masser af gange, men en opgave som din, den er unik, og her kan deres glæde for deres fag få lov at få vinger. Det er altså ikke bare noget du skal se som en lidt beklagelig udgift, men som en udvidelse af din egen kreativitet, og en rådgivning på både det æstetiske og praktiske niveau, som du kan nyde godt af i mange år frem. Prisen vil desuden nok overraske dig positivt, sådan går det i hvert fald ofte.

Der er håb forude for alle jer kreative sjæle, hvis indretning er gået over bord. Start forfra med et smukt og specielt udtryk på væggene, og læg så smagfulde elementer af dit eksisterende indbo til. Slutresultatet vil blive helt fantastisk, og fremfor alt mere afslappende og roligt i udtrykket end det man får med en masse akkumulerede ting og sager. Se dit hjem som en afspejling af dig selv – den balance du kan opnå mellem skønhed og personlighed i dit hjem er lig med den du aspirerer efter i dit eget liv.