Få pakketilbud på varmepumpe inkl. montering

Få pakketilbud på varmepumpe inkl. montering

januar 23, 2020 0 Af Scriptomist

Skal du investere i en varmepumpe, kan det være rart at købe et pakketilbud. På denne måde har du nemlig ikke mere at tænke over, når du først har købt din varmepumpe. Inden du foretager dit køb, er det dog vigtigt, at du finder frem til den rette varmepumpe. 

En varmepumpe, der opfylder dine behov

Skal du investere i en varmepumpe, er det naturligvis væsentligt, at du finder en model, der passer til din bolig. Her bør du overveje dels, hvor stor din bolig er, og dels hvor stort et varmetab boligen har. Det er nemlig nødvendigt, at varmepumpen kan yde mere end varmetabet.

Har du ikke forstand på opvarmning af boliger, kan du med fordel spørge en ekspert til råds. Ved hjælp af vejledning kan du med garanti finde en varmepumpe, der passer til din bolig, så den hverken er over- eller underdimensioneret.

Et passende lydniveau

En af de næste ting, som du må overveje, hvis du køber et pakketilbud på varmepumpe, er lydniveauet. Det kan nemlig være med forskel, hvor meget de forskellige modeller larmer. Det er naturligvis en fordel, hvis du kan finde den model, der larmer mindst muligt. Se fx her: https://www.novasolar-webshop.dk/

På en varmepumpe er der både en indendørs og en udendørs del. I forhold til larm i din bolig, er det mest relevant at kigge på den indvendige del af varmepumpen. Dog kan lydniveauet på den udvendige del betyde meget for dig og dine naboer, når det bliver varmere i vejret. Derfor er det vigtigt at undersøge, om larmen er til at holde ud – også udendørs.

Overvej om prisen er den rette

Når du skal købe en varmepumpe, må du naturligvis også kigge på, hvad du har råd til. I mange tilfælde hænger pris og kvalitet sammen, men du kan også være heldig at finde en rigtig god varmepumpe til billige penge. Hvis du vil finde en varmepumpe til en god pris, er det en god idé at holde øje med markedet.

På den måde kan du nemlig se, hvordan prisen ligger i de forskellige klasser af varmepumper, så du har lettere ved at vide, hvornår du står over for et godt tilbud. Har du fundet den varmepumpe, du ønsker, er det desuden smart at kigge hos flere forskellige forhandlere, så du får varmepumpen til den bedste pris.

Undersøg varmepumpens SCOP-værdi

Hvis du vil vide, hvor effektiv en varmepumpe er, bør du kigge på SCOP-værdien. Jo højere SCOP-værdien er, jo mere effektiv er varmen nemlig til at producere varme. En varmepumpe med en SCOP-værdi på 5,0 vil for eksempel producere 5,0 kWh varme, når den bruger 1,0 kWh strøm. I SCOP-værdien tages der højde for temperaturudsving, og dermed viser tallet, hvor effektiv varmepumpen er over et helt år.

Varmepumper om vinteren

I Danmark kan det godt blive forholdsvis koldt, når det er vinter. Derfor er det vigtigt, at din varmepumpe kan holde til de lave temperaturer. Typisk vil det være godt, hvis din varmepumpe kan klare en temperatur mellem -15 og -30 grader. På den måde er du sikker på, at den stadig virker, når det er vinter.