Få drømmeboligen i hus med en købermægler

Få drømmeboligen i hus med en købermægler

oktober 23, 2019 0 Af simonnygaard

Et boligkøb er en overvældende oplevelse for mange, for ikke nok skal man gældsætte sig i banken for mange, mange kroner, men man skal også være yderst opmærksom på de mange faldgruber, der lurer lige under overfladen. Ingen har lyst til at købe katten i sækken, især når der er så mange penge og drømme på spil.

Af samme grund vælger flere og flere danskere at hyre en købermægler, som kan hjælpe dem med at finde drømmeboligen, og som kan forhandle med ejendomsmægler på deres vegne.

Er du på udkig efter en købermægler, der specialiserer sig inden for boligmarkedet på Sjælland og København, så er Bomae et eksempel på et købermæglerhus.

Mæglerne fra Bomae har i mange år arbejdet som ejendomsmæglere på det sjællandske og københavnske boligmarked, og kan derfor udnytte deres viden til at skaffe dig din drømmebolig til de bedste vilkår. Kontakt Bomae for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig med at sikre drømmeboligen.

 

Lovændring skabte behov for købermæglere

Før i tiden kunne købere få hjælp til at købe bolig af ejendomsmæglere, men en ny lov blev indført i 2015, som gjorde, at ejendomsmæglere ikke længere måtte hjælpe andre i købet end sælger. Lovgivningen har derfor skabt et decideret behov for professionelle boligrådgivere, der kan varetage købers interesser i købet.

Og det er faktisk derfor, at købermæglerydelser er ret udbredte i det danske land i dag. Men det er også kun fair, at købere har samme muligheder for sparring og rådgivning som sælger, når nu der er tale om så store investeringer som et hus eller en ejerlejlighed.

 

Hvordan vælger man købermægler?

Som tidligere nævnt findes der mange købermæglerhuse rundt omkring i landet, men det er ikke ensbetydende med, at det er nemt at gennemskue, hvem man bør vælge.

Overordnet set bør du altid gå efter en købermægler, som er uafhængig. Det betyder, at din rådgiver ikke er ejet af hverken banker eller ejendomsmæglere. Det gør, at den rådgivning, som du får, alene tager udgangspunkt i dine unikke behov.

En anden ting, du også altid bør kigge efter, er anmeldelser, for eksempel på TrustPilot, fra tidligere kunder, og derudover er det altid en god idé at vælge en mægler, som dækker hele købsprocessen. Det hæver rådgivningens kvalitet, da mægleren kender dine ønsker og behov, og kan arbejde ud fra dem under alle processerne af boligkøbet.

Slutteligt bør du også altid vælge en mægler, som er godkendt af Finanstilsynet, hvis du har planer om, at din mægler også skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige boligfinansiering.