Dødsbo Hjælpen – Køb og rydning af dødsboer

marts 7, 2021 0 Af admin

Når du har et dødsbo, som det forventes, at du tager dig af, kan det synes som værende en uoverskuelig opgave. Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til det følelsesmæssige aspekt.

Når du har et dødsbo, betyder det nemlig, at der er en person, der har stået dig nær, der er gået bort. Og derfor kan du i forvejen have en stor sorg, som du skal have bearbejdet og tage dig af. At skulle tage hensyn til andre og mere praktiske gøremål i en sådan sorgbetynget periode, synes således ikke at være det mest hensigtsmæssige.

Det er hårdt arbejde – både følelsesmæssigt og fysisk

Derudover er det også et hårdt arbejde rent fysisk at rydde et dødsbo. Uanset om der er tale om et helt hjem i flere etager eller blot et mindre kælderrum, så kan der være rigtig mange ting opbevaret. Det er tungt at få dem fragtet bort, lige såvel som du også skal finde ud af, hvad der skal ske med dem.

Måske er der nogle af dem, du gerne vil have solgt, mens andre skal køres til genbrug, og resten således skal på lossepladsen. Der er således også et meget stort arbejde forbundet hermed – og så kommer den efterfølgende rengøring af hjemmet også.

Vil du gerne have professionel hjælp til rydning af dødsbo?

Fordi det er en meget stor opgave, som det både følelsesmæssigt og fysisk kan være svært at bære i en i forvejen travl og sorgfuld hverdag, er der mange, der vælger at få professionel hjælp til rydningen af deres dødsbo. På den måde er der nemlig en stor byrde, man kan lægge fra sig, og man kan lade andre og mere professionelle tage over på det på alle punkter hårde arbejde.

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide for dig? Så bør du tage et kig online.

Derfor bør du vælge et firma som Dødsbo Hjælpen

Her har du nemlig mulighed for at finde et professionelt firma som Dødsbo Hjælpen. Her er der nemlig tale om fagfolk, der står klar til at hjælpe dig – og det er uanset hvor stor eller en lille opgave, der er tale om. Du skal bare kontakte Dødsbo Hjælpen, og kort tid efter vil I have aftalt et møde, hvor det pågældende hjem bliver inspiceret. Det tager mellem 30-60 minutter alt efter boets størrelse.

Herefter er en pris klar, som du hurtigt efter vil få udbetalt, hvis du er enig i den. Er du ikke enig, er du ikke forpligtet til Dødsbo Hjælpen, men kan takke nej til tilbuddet. Læs mere om det på en online side som; https://dodsbo-hjelpen.dk/.

Intet af personlig værdi vil gå tabt

Inden hele arbejdet finder sted, har du selvfølgelig lov at tømme hjemmet for de genstande, der for dig har en personlig værdi. Og skulle der dukke flere op under selve rydningen, får du dem selvfølgelig i hænde, så du selv kan vurdere, hvad der skal ske med dem.