Derfor skal du vælge de rette industrigulve

april 14, 2022 0 Af admin

Det kan være en vigtig beslutning, når virksomheden skal vælge sine nye gulve. Det er nemlig oftest forbundet med et større økonomisk udlæg, hvorfor det er vigtigt, der ikke bliver truffet en beslutning, som kan fortrydes senere.

Når der vælges nye industrigulve, er der dog altid et økonomisk aspekt, som der skal tages hensyn til. Men heldigvis findes der en gulvtype som lever op til langt de fleste krav – og endda kan lægges relativt billigt. Mød epoxygulvet!

Derfor er epoxygulve så populære

Når man taler om epoxygulve, er det umuligt at komme uden om deres mange fordele, som en virksomhed kan få glæde af.

For det første er gulvene utroligt holdbare. Derfor anvendes du til alt fra fabrikker og lagerhaller med krav til holdbare gulve i produktionsmiljøer, til motionscentre hvor de bærer mange hundrede kilo fra tungt udstyr. En af årsagerne til den utrolige holdbarhed er faktummet, at epoxygulvet ofte lægges ovenpå cement eller beton, hvor overfladen hærder og udgør en stærk overflade. Den er tilmed uden samlinger, hvilket forstærker og her endnu en positiv effekt: nem rengøring!

Fraværet af samlinger betyder nemlig, at det er let at køre gulvet over med moppemaskiner, ligesom at der ikke er samlinger, hvor der kan gemme sig skidt. Det gør gulvet velegnet selv når der er krav til klinisk renlighed.

Gulvet kan desuden fås med ekstra praktiske funktioner. F.eks. kan gulvet lægges, så det bliver en smule blødere. Det kan være vigtigt for de ansatte, der skal gå hele dagen og tager mange skridt. Fordi hvert skridt sendes tilbage i kroppen, er godt fodtøj og et godt gulv vigtigt, hvis man vil modarbejde træthed og slid i kroppen. Desuden kan gulvet lægges, så det f.eks. får en skridsikker funktion, fordi det laves med en grovere overflade. Det er både praktisk og kan forhindre arbejdsulykker!

Hvis du har brug for at læse mere om gode industrigulve, kan du gøre det på https://epoxy-design.dk/industri-gulve/, hvor du også kan booke firmaet til at lægge dit nye gulv.