Blog – hvordan kommer du i gang?

Blog – hvordan kommer du i gang?

marts 8, 2021 0 Af MortenRV

Går du og overvejer at starte en blog? Hvis du har et unikt synspunkt eller en speciel niche, du gerne vil skrive om, kan det være du skal starte en blog. Det kan være, at du er god til at skrive og har en bestemt hobby, som du ikke kan vente med at skrive om og dele alle dine gode råd. Det er vigtigt at vide, hvordan man laver en blog, inden du begynder at skrive. Det kan du læse om her.

Hvordan laver man en blog?

Det første, der skal krydses af, når du vil lave en blog, er at finde ud af, hvordan man gør.

Når du skal lave en blog eller en hjemmeside, er noget af det vigtigste, hvilket domæne du vælger. Når du har valgt et godt domæne, der viser, hvad du skriver om på din blog, skal det købes. Herefter skal du finde et godt webhotel, som din blog kan ligge på. Når du så skal til at lave selve bloggen, kan du f.eks. bruge WordPress, som er en nem og hurtig måde, at opsætte og designe en blog, så den kommer til at se ud præcis, som du vil have det.

Det du skal overveje

Inden du starter en blog, skal du overveje, hvad din niche er. Det er vigtigt at finde ud af, hvad du vil skrive om, og hvem du henvender dig til. Når du ved det, kan du ud fra emne og målgruppe finde ud af hvordan dit layout skal være; om du skal have en masse billeder, farver eller tekstfelter. Når du så har sat din blog op, er det vigtigt at du vælger en tone i dit sprog og holder dig til den. På den måde ved dem, der besøger din side, hvad de kan forvente af din blog i fremtiden. Hvis de kan lide din blog, vil de helt sikkert komme tilbage.