Arkitekttegnet kampagnehus – fordele og ulemper

maj 17, 2021 0 Af admin

Hvis du er på udkig efter et nyt hus, kan det være svært at finde det hus, der tjekker alle jeres krav af. Så kan det være, at I skulle overveje et arkitekttegnet hus. Det kan dog også være lidt af en jungle at skulle navigere rundt mellem alle den slags arkitekttegnede huse, der findes. Her kan du læse lidt mere om kampagnehuse og de fordele og ulemper, der kan være ved et sådan slags arkitekttegnet hus.

Fordelagtige priser

Arkitekttegnede huse kan fås i forskellige prisklasser. Kampagnehuse er sat til en meget fordelagtig pris. Det skyldes, at de er lidt mere faste planmodeller, og de kan derfor ikke ændres. Det gør, at da plantegningerne allerede er tegnet, vil man spare penge på at skulle få tegnet helt nye tegninger. Derudover vil det også gå nemmere for sig, da huset måske allerede er blevet bygget før, og håndværkerne har erfaring i netop det hus. For at få et bud på en pris, kan du kontakte udbyderne for at høre mere.

Nyt og moderne – dit valg

Arkitekttegnede huse er ofte meget moderne både indvendigt og udvendigt. Det ser man f.eks. ofte i, hvordan man er blevet bedre til at arbejde med lysindfald, så hvert rum er veloplyst med måske store vinduer. Der er også oftest et køkken-alrum, som jo er blevet meget populært i de seneste år, fordi man på den måde kan være samlet hele familien eller dele af familien også selvom, der er nogen, der er i gang med at lave mad, mens andre er i gang med f.eks. lektier.

Der er også den helt klare fordel, at du helt selv vælger, hvilket slags hus du vil have. Du kan frit vælge mellem forskellige plantegninger, så du får præcis den type og størrelse hus du gerne vil have. Du kan f.eks. vælge imellem det rektangulære længehus eller vinkelhuset, der oftest vil være en smule større.

Begrænsninger

Der er selvfølgelig intet der er perfekt, og der er nogle få ulemper ved et kampagnehus. Du kan som nævnt ikke vælge helt selv, hvordan hele huset ser ud. Nogle steder kan man få tegnet hele huset præcist, hvordan man gerne vil have det, men så begynder det også at afspejles i den højere pris. Derudover kan du heller ikke se huset før det er bygget – nogle steder vil de dog have modelhuse, som du kan se på.