4 uundværlige udstyr til din have

maj 14, 2021 0 Af admin

Når man bor i hus og har en have, så er der altid noget at lave. Dog er der noget, der er kedeligt, og som tager ens unødvendige ting. Ud fra erfaring, har vi samlet nedenstående 4 udstyr, som er gode investeringer, når du har en have. Det sparer dig nemlig både for penge, men også for tid.

Tørrestativ

Et tørrestativ er en uundværlig ting, at have i sin have, Uanset om det et i forhaven eller baghave, så er et tørrestativ en super ting. Man sparer på CO2’en, ved at tørre sit tøj udendørs, for selvom vi ikke synes, at det danske vejr ikke er særlig egnet til at tørre tøj i, så er det faktisk brugbart året rundt, især hvis det også står i tørvejr. Indeklimaet i boligen bliver dårligere, hvis man tørrer sit tøj indenfor, og samtidig sparer man penge på, ikke at anvende tørretumbleren.

Robotplæneklipper

Hvis du hader at slå græs, så kan det være en god ide at investere i en robotplæneklipper. Spar tid med en Robotplæneklipper, så du kan bruge tiden på andre, mere fornuftige ting. Ved at bruge en robotstøvsuger, så får du en mere jævn og pæn glasplæne at kigge på. Den kan times, så den slå græsset indenfor et vis tidsrum på dagen, og det betyder så, at du altid vil have en veltrimmet og flot plæne, uden at du ret faktisk rører en finger.

Kanttrimmer

Når man har en græsplæne, kantbede eller andet, så kan der være steder, hvor der kan være svært, at få slået græsset. Det gælder uanset, om det er med en manuel græsslåmaskine, eller en elektronisk robotplæneklipper. Derfor kan man bruge en kanttrimmer til at trimme kanterne med, så det får et ekstra flot finish! – Det kan være op af husgavlen, langt hækken eller terrassen. Kanttrimmere kan fås med ledning, men hvis du ikke vil risikere, at skære ledningen over, så bør du finde en kanttrimmer på batteri. Så er du nemlig helt fri for ledning, og du kan trimme alle steder, rundt om huset, eller længere væk, hvor du ikke behøver at være afhængig indenfor en vis rækkevidde fra stikkontakten.

Ukrudtsbrænder

Vi kender alle sammen de famøse ukrudt, som vokse alle vegne og hele tiden. Det er bare en kedelig kamp at tage imod ukrudtet, netop, fordi den aldrig får en ende. Hvis du tager ukrudtet med kanttrimmeren, så er det flot, indtil ukrudtet vokser op igen. Hvilket betyder, at det kun er et spørgsmål om dage, før du skal igang med kanttrimmeren igen. Her er en ukrudtsbrænder altså rigtig god! – Her brænder du ukrudtet med rigtig ild, og det lyder måske voldsomt, men det er ganske nemt. Mange finder det afslappende, at gå og brænde ukrudt af. Dog skal man være opmærksom på at bruge ukrudtsbrænderen i tørre perioder, især som sommeren, når alt er tørt. Der kan det være direkte farligt, at gå igang med sin ukrudtsbrænder, fordi ilden hurtigt kan formere sig. Derfor bør du i de helt tørre tider, ty til din kanttrimmer, eller dine hænder, hvis du vil have ukrudtet væk i die tørre sommerdage.