4 gode gaveideer til personer, der lige er flyttet i hus

4 gode gaveideer til personer, der lige er flyttet i hus

august 1, 2019 0 Af TEXTA

Er du på udkig efter den perfekte indflyttergave til nogen, der lige er flyttet i hus? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden får du fire bud på gode indflyttergaver.

Gavekort til byggemarkedet

Det er muligvis ikke den mest ophidsende gave i hele verdenen, men med stor sandsynlighed er det en af de mest anvendelige. Er man lige flyttet i hus, kan man nemlig ikke komme uden om, at man kommer til at skulle besøge byggemarkedet en gang eller fem umiddelbart efter. Selvom det måske blot er småting som skruer og søm, man kommer til at stå at mangle, kan det alligevel hurtigt løbe op. Derfor er det også yderst fornuftigt at vælge at købe et gavekort til byggemarkedet i indflyttergave.

Fine dekorationsting

Særligt hvis man går fra en mindre bolig til et hus, får man pludselig en hel del plads, der skal fyldes ud. Derfor kan du også roligt købe nogle fine og personlige pynteting som indflyttergave. Giv eksempelvis de nye boligejere nogle flotte pyntepuder til sofaen eller måske et fint maleri til at hænge på væggen. Der er masser af muligheder. Det gode ved en gave som denne er, at det i høj grad er muligt at tilpasse en sådan gave til modtagerne.

Tror du, dine modtagere har pynteting nok i forvejen? Så find mere inspiration her, eller læs videre i dette indlæg.

Planter og buske til haven

Hvis dine gavemodtagere lige er flyttet i hus, har de med stor sandsynlighed også lige fået en have. Derfor kan du med fordel vælge at give dem fine planter og buske i gave. Er det ikke et optimalt tidspunkt at plante på, kan du vælge at give dem et gavekort til den lokale planteskole i stedet. På den måde har de mulighed for selv at vælge hvad de vil have samt at købe, når det bliver ideelt for dem at plante ud. Alternativt kan du også vælge at købe gode haveredskaber til dem, hvis du gerne vil bidrage til haven, men helst ikke vil give et gavekort.

Din tid

Her kommer det sidste af vores bud i rækken af gaveideer. Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, kan du med fordel vælge at give en smule af din tid i indflyttergave. Det lyder måske lidt mystisk, men faktisk er netop tid ofte noget af det, der er i allerhøjest kurs hos folk, der lige er flyttet i hus. I forbindelse med en flytning skal der sandsynligvis samles nye møbler, der skal hænges billeder og lamper op, og der skal pakkes flyttekasser ud. Det tager derfor også lang tid at komme godt i mål med et flytteprojekt.

Har du selv tid og mulighed for det, kan du derfor med fordel vælge at give eksempelvis en dags arbejde som indflyttergave. Skriv i et fint kort, at du gerne vil komme forbi en lørdag eller søndag og hjælpe med lamperne, billederne eller hvad end der nu ellers måtte være behov for. På den måde gør du flyttearbejdet lidt nemmere for de flyttende, og desuden kan I på denne måde få en god dag sammen.