3 tips til at få solgt din bolig hurtigere

marts 29, 2022 0 Af admin

Har du sat din bolig til salg, eller skal du snart i gang med at gøre det, og er det vigtigt for dig at få din bolig solgt hurtigt, har vi her samlet et par gode idéer til, hvordan du kan bære dig ad med det. Det handler tit også om held, men der er altså ting, du kan gøre, for at øge dit held med at få din bolig solgt.

Mangler du nye persienner i din bolig, finder du de bedste persienner i træ her.

Et godt førstehåndsindtryk

For det første handler det om, at en mulig køber får et rigtig godt førstehåndsindtryk at din bolig. Får vedkommende ikke det, er muligheden for at sælge boligen til personen næsten væk med det samme. Så derfor er det en god idé at blive ved med fx at holde haven ved lige, sørger for at vinduerne er pudset, og at græsset er slået. Kommer en mulig køber ind i din forhave eller i din indkørsel, og det hele bare ligner noget, der er løgn, er det klart, at chancen for et salg mindskes markant.

Vælg det rigtige sted at sætte den til salg

Dernæst skal du også finde den helt rette måde for dig selv at sætte den til salg på. Du skal jo fx vælge, om du vil sætte din bolig til salg via en ejendomsmægler, eller om du vil prøve at kaste dig ud i selvsalg, som mange også vælger at gøre nu til dags. Der kan være fordele og ulemper ved begge dele, så det er en god idé at dykke ned i, hvad der vil give dig de bedste forudsætninger for et hurtigt salg af din bolig.

Prisen har meget at sige

Sidst, men ikke mindst, har prisen naturligvis også noget at skulle have sagt. Sætter du din bolig til salg alt for dyrt, er det klart, at du mindsker risikoen for at få den solgt. Så det gælder om at finde den helt rette pris, og der er ingen, der kender prisen på noget, før det er blevet solgt. Det er her, en ejendomsmægler blandt andet kan hjælpe dig med at prissætte din bolig, hvis du ikke selv har mulighed for at komme med et godt og realistisk bud på, hvad den kan sælges for. Så det er måske det værd at få en salgsvurdering fra en ejendomsmægler.