Trænger stuen til en opgradering?

Trænger stuen til en opgradering?

december 16, 2020 0 Af admin

Der er ikke noget, som en fornyelse af stuen. Det det rum, som du sidder i om aftenen, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan det er indrettet. 

Det skal passe til din stil, være hyggeligt og indbyde til gode stunder, og så skal komforten være i orden. Du kan have en nok så moderne sofa i stuen, men hvis den ikke er rar at sidde i, så er du lige vidt. 

Klassiske og moderne udtryk

Er du til de klassiske møbler i læder, høj ryg og egetræ? Eller er du til det minimalistiske udtryk med dæmpede farve, tynde ben og marmor? Uanset, så kan du finde et stort udvalg af stuemøbler, som passer til din stil på Davidsenshop.dk 

Kvalitet og pris hænger ikke nødvendigvis altid sammen. Du behøver ikke at skulle give 30.000-40.000 for en komfortabel og pæn lædersofa. Du kan sagtens få en sofa i høj kvalitet og moderne design til langt under halvdelen. Hvor sofaborde engang fyldte halvdelen af stuen, fylder de i dag ikke meget. Det er meget moderne at sætte to sideborde sammen og dermed have to små sofaborde i stedet for ét stort. Det giver mere plads i stuen og mere lys. 

Med komforten i højsædet 

Det er vigtigt, at komforten er i orden, når du vælger sofa eller lænestol. Komforten kommer an på, om du ønsker en blød, mellemhård eller hård sofa. Nogle er til det ene og nogle til det andet. Det er vigtigt, at den passer i højden, så du ikke føler, at du sidder helt forkert i den. For at øge komforten kan du købe nakkepuder til sofaen, som gør, at du sidder fantastisk foran fjernsynet eller med bogen. Med lænestolen er det vigtigt at få en god skammel, så du både kan sidde og ligge i den. 

Få det helt rigtige Instagram look

Marmor borde, rosa lænestole, minimalistiske sofaborde. Det er det helt rigtige look, som du sikkert har set på Instagram. Den moderne stil er enkel, lys og varm. I lang tid har de grå møbler domineret stuerne i hjemmene, men dette er ovre. Nu er vi langsomt begyndt at sætte dæmpede farver sammen med det grå, og dette giver liv og varme i hjemmet. 

Få det helt rigtige look ved at vælge et rundt sofabord, et lyst tæppe, hvide billedrammer og en farvet puf. Så får du lidt af begge verdener, og det giver god plads i stuen, frem for de tunge og klassiske stuemøbler. 

Pleje og vedligeholdelse er vigtigt

Har du små børn eller dyr, så ved du også, hvor hårdt det kan være for møblerne. Du har sikkert prøvet at tørre tuscher og poter af sofaen eller bordet mange gange. Det kan ligefrem være, der hindrer dig i at købe nye møbler, fordi at du tænker, at det ikke kan betale sig. Det er der råd for. Der findes et stort udvalg af møbler, som er nemme at pleje og tørre af. Hvis du har en stofsofa, så kan du få en nanospray som forhindrer pletter i at sætte sig.